Targoviste, Strada Gimnaziului, nr.21-zilnic se poate vizita Casa din lemn PILOT-model Canadian-confort si eficienta energetica
 
 
De-a lungul anilor am dobandit experienta in organizarea formatiilor de lucru si calificarea personalului angajat permanent,pentru constructia caselor din lemn model Canadian, constructia caselor AMVIC-case bine termoizolate, constructia caselor in sistem classic-din BCA/caramida; in present promovam constructia caselor din metal,executam constructii metalice,confectii metalice usoare, articole din fier forjat.
 
Structurile metalice se pot realiza in orice forma si sunt usor de executat pe orice fel de santier, indiferent de anotimp. Structurile metalice pot reprezenta solutia cea mai ieftina si eficienta pentru case,birouri,hale,spatii de depozitare a unor marfuri de orice tip, pot fi construite hale industriale sau showroom-uri, constructii agrozotehnice,etc. De obicei acestea sunt realizare din structuri metalice usoare sau din structuri metalice zincate cu un grad inalt de flexibilitate ce ofera posibilitatea de creare a unor spatii interioare adaptabile pentru orice situatie.
 
Cele mai uzuale structuri pentru constructii metalice ,sunt profilele Z, C, U, Σ si pentru alte profile speciale utilizate in realizarea de structuri usoare necesare in constructia de hale metalice: rigle metalice, grinzi metalice, pane, suport usi, ferestre, ferme metalice,etc;suntem distribuitori pentru teava rectangulara pentru confectii metalice,pentru toata gama din STAS.
 
 
CENTRU COMERCIAL -EXPOZITIE CU VANZARE
 
DEPOZIT de materiale de constructii si instalatii,IMPORTATOR SI DISTRIBUITOR FIER FORJAT, distributie -sobe, seminee, plite din fonta, capace cu rame din fonta ,pentru camine carosabile si necarosabile,usite pentru sobe si seminee,rigole, table profilate si sisteme pentru invelitoare, vopsele, lacuri, emailuri, tevi rectangulare, siding American, tamplarie din PVC cu geam termopan,scule si dispositive.
 
Producem la comanda mobilier din PAL si mobilier de gradina,din lemn si fier forjat
 
Tot aici puteti vizita CRAMA “Curtea Regala”-Vinuri de Macin-Sarica Niculitel
Comenzi ,zilnic de luni pana Sambata ,intre orele 08-17,00