INFORMATII GENERALE:

SC STAR S&R SRL ,este partener  AMVIC,DISTRIBUTIE COFRAJE AMVIC,SI CONSTRUCTII CASE AMVIC.

Date tehnice cofraje Amvic

Cateva informatii

 • Cofrajele termoizolante “inglobate” (Insulated Concrete Forms - ICF) Amvic sunt realizate din doua panouri matritate din polistiren grafitat Neopor® expandat ignifugat, cuplate prin distantieri din propilena.
 • Cofrajele sunt disponibile in 3 variante de grosimi ale peretelui structural din beton armat: 15.24cm, 20.32cm si 25.4cm.
 • Grosime polistiren expandat ignifugat Neopor®:
  • Pentru cofrajul standard: 6.35 cm/panou: 12.7 cm in total
  • Pentru cofrajul pasiv: 18cm/panou exterior si 6.35cm/panou interior: 24.35 cm in total
 • Tipul materialului: polistiren expandat ignifugat Neopor® cu densitatea de 25 - 26 kg/mc
 • Polisitrenul expandat ignifugat Neopor® indeplineste toate normele de reglementare in vigoare
 • Transmitanta termica : 0.22 W/mpK (pentru cofrajul standard) si 0.11 W/mpK (pentru cofrajul pasiv)
 • Rezistenta termica a polistirenului expandat ignifugat: 4.54 mpK/W (pentru cofrajul standard) si 9.09 mpK/W (pentru cofrajul pasiv)
 • Cofrajele din polistiren Neopor® ofera protectie la zgomot, izolare fonica: minim 50 dB
 • Temperatura cea mai scazuta la care se poate turna betonul este de minus 7 grade C (deci cu beton aditivat se poate lucra si iarna). Odata betonul turnat in cofraje, rezista (nu ingheata) pana la minus 20C.
 • Rezistenta la foc: maxim trei ore
 • Rezistenta la cutremure de mare intensitate deoarece este o structura monolitica.
 • Rezistenta la tornade si inundatii.


Ce  va  ofera procedeul de cofrare Amvic?

Amvic este un procedeu de cofrare realizat din doua bucati de polistiren unite prin bride, in care se aseaza otelul pentru armarea zidului si in care se toarna beton. Se formeaza, astfel, pereti structurali (cu diafragma de beton), cu care se poate realiza orice tip de constructie.

Mai bine izolat termic si fonic

Cofrajele Amvic au un coeficient U=0,11 W/mpK si U=0,22 W/mpK. Odata cu turnarea betonului in cofraje, fluctuatiile de temperatura din interiorul constructiei se diminueaza considerabil.
Aceasta combinatie extrem de eficienta reduce cantitatea de energie necesara pentru incalzire si racire, rezultatele fiind :

 • ECONOMIE intre 50-80% din costul Incalzirii / Racirii.
 • Reducerea zgomotului ambiental cu minim 50-60 db

Nu apar puntile termice!

Construcţia cu cofraje din polistiren presupune executarea a trei etape simple: aşezarea cofrajelor tip lego unul peste celalalt, montarea armăturii şi turnarea betonului.

PORTOFOLIU:

SC STAR S&R SRL ,promoveaza  si executa Cartier Rezidential "Cornisa Ialomitei",Strada Caramidari,nr.40,
Targoviste, judetul Dambovita.

In urma unui studiu de piata, in anul 2010 am inceput constructia cartierului rezidential <<Cornisa Ialomitei>>; amplasamentul cartierului rezidential se afla in Judetul Dambovita, Strada Caramidari-primul inel de Centura din Targoviste in zona de NV a orasului Targoviste si se intinde pe o suprafata de 2979 mp+324 mp=3303 mp, parcelat pentru noua unitati locative  construite in system AMVIC+ teren amenajare loc joaca. Locatia este unica prin amplasament,este situata intr-o zona in plina urbanizare si modernizare, ceea ce ne-a determinat sa demaram constructia a noua case/ vile cu parter si etaj, si suplimentar cu pod cu posibilitate de mansardare;casele au suprafete desfasurate construite cuprinse intre 143,7 mp si 253 mp, plus 250-300 mp teren aferent pentru fiecare. Fiecare casa/vila finalizata este conceputa la acea data de arhitecti ,astfel incat sa aiba o compartimentare echilibrata,confortabila si eficienta,dupa cum urmeaza: parter-terasa exterioara,un living spatios,bucatarie mare,baie,hol si casa scarii,la etaj,sunt distribuite echilibrat trei dormitoare decomandate,baie,hol si acces la pod ignifugat  ce poate fi mansardat,doua balcoane mari ;fiecare casa are curte si spatiiu amenajat pentru parcare .

Solutia constructiva in sistem AMVIC,a fost proiectata in concordanta cu solutii adecvate pentru a obtine o eficienta energetica maxima , fiecare casa îndeplinind in totalitate gusturile celui mai exigent client,avand  costuri de exploatare foarte mici;in acest sens,instalatiile termice au fost concepute prin pardoseala.Intru cat conceptia proiectelor pentru acest cartier a fost facuta in anul 2009,cand dezvoltarile imobiliare luasera amploare, proiectele au fost concepute pentru case/vile de lux,adresandu-se unui segment de piata peste medie,la preturile de vanzare de atunci,astfel toate materialele utilizate la realizarea constructiilor sunt de cea mai buna calitate,fiind achizitionate de la firme consacrate din Europa,asigurand finisaje de exceptie. Sunt concepute 4 variante de modele de case,mai mici si mai mari termoizolate in sistem AMVIC( www.amvic.ro), si sunt in diverse faze de executie/stadii fizice :
In prezent,proiectul este realizat in diferite stadii de executie,dupa cum urmeaza:
Din  totalul de 9(noua)loturi,stadiile fizice sunt urmatoarele :

Lotul nr.10(suprafata teren296mp)-cuprinde o casa P+1(casa 10) ,cu suprafata construita desfasurata de 143,70 mp,cu amprenta la sol de 71,80mp.

Casa 10este finalizata,cu finisaje de exceptie la exterior realizate cu vopsea structurata,si placaje cu caramida aparenta,este realizata in procent de 97%(fara vopsitorii si parchet la interior,lasand posibilitatea potentialului client sa-si aleaga nuantele si gradul de finisaje),instalatiile sanitare,electrice sunt realizate (fara aparatura electrica si obiectele sanitare) ,instalatia termica este realizata integral prin pardoseala, furnizor TIEMME italia(www.tiemmesystems.ro) ,astfel incat sa se preteze si la panouri solare pentru prepararea apei calde menajere si aport la incalzire centrala,acestea fiind optionale,gresie si faianta de calitate Italia, montate in bucatarie ,holuri si cele doua bai.Tamplaria la interior si exterior este montata,ferestrele sunt de fabricatie GEALAN(www.gealan.ro),sunt prevazute cu cinci camere bariera termica cu geam "Low-e" cu un transfer termic foarte bun.La exterior , casa zece are finisajele de   exceptie , realizate cu placaje cu caramida aparenta KLINKER(www.klinker.ro),balcoane realizate cu  mana curenta din fier forjat,usa la intrarea principala securizata.LOTUL 10-VANDUT

Invelitoarea la casa 10 este realizata din tigla din otel de fabricatie DECRA (www.decra.ro)cu galvanizare de calitate, protejat de un sistem multistrat de acoperire de piatra naturala,de culoare brun maro;
Lotul nr.8-9(duplex)-(suprafata teren299mp si 296 mp)-cuprinde doua case P+1(casa 8 si 9 duplex) ,cu suprafata construita desfasurata de 2 x 143,70 mp,cu amprenta la sol de 2 x 71,80mp,in faza “LA  CHEIE”.
Lotul nr.7-(suprafata teren299mp)-cuprinde fundatia realizata la cota +/- 0,00 ,iar proiectul de executie pentru casa 7,este conceput in doua variante-varianta initiala in sistem AMVIC-P+1,si varianta cu structura din lemn, P+M.
Lotul nr.5-6(duplex)-(suprafata teren345mp si 362 mp)-este in faza de proiect.
Lotul nr.3-4(duplex)-(suprafata teren381mp si 350 mp)-cuprinde doua case  duplex P+1-,in faza de executie- realizat planseu peste etaj,cu suprafata construita  desfasurata de 2x 253 mp,fiecare cu amprenta la sol de 126,5 mp.
Datorita suprafetelor mari ale acestei constructii,exista si gandirea/idea  pentru o recompartimentare,astfel incat sa rezulte un mic imobil cu patru locuinte mai mici,doua la parter si doua la etaj (de cca 120 mp fiecare)
Lotul nr.2
-(suprafata teren351mp)- vandut.

Total suprafata teren este de 3303 mp,respectiv  2979 mp-noua loturi case,plus o suprafata suplimentara de  324mp , pretabil pentru amenajare loc de joaca pentru copii.

Lucrarile de sistematizare pe verticala si imprejmuirea incintei,sunt realizate ,retele de alimentare cu apa,canalizare , pluviale,bransament  gaze,sunt realizate si racordate la retelele orasenesti,iar reteaua de energie electrica este existenta in incinta locatiei; aleea de acces si trotuarul din incinta -sunt realizate la stadiul de infrastructura cu borduri, fara stratul de bitum.

Imprejmuirea incintei este realizata din panouri metalice cu fundatii de beton

RECAPITULATIE:

1.Teren parcelat=3303 mp (amenajat,imprejmuit cu gard fundatie din beton si panouri metalice)

2.Infrastructura:

-borduri alei si trotuare ,terasamente amenajate-fara stratul de bitum

- retele de alimentare cu apa,canalizare , pluviale,bransament  gaze,sunt realizate si racordate de la retelele orasenesti,iar reteaua de energie electrica este déjà existenta in incinta locatiei;

3.Case /vile construite in sistem AMVIC-bine termoizolate in diverse faze(casa 2-vandut,casele 5,6-in faza de proiect-utilitati asigurate,casa 7-in faza fundatie cota zero-utilitati asigurate,casa 3,4-duplex-realizat planseu peste parter-utilitati asigurate,casa  8,9-duplex -terminat la faza “La  Cheie”-utilitati asigurate,si casa 10-finalizata –vandut;