S.C. STAR S&R S.R.L.
Certificate nr. 810 C/2007 SR EN ISO 9001: 2001
Registered office: Caramidari (Magrini)street, nr.40, Razvad town, Jud. Dâmboviţa county;
Address CORESPONDENCE: STREET GIMNAZIULUI NR.21
TARGOVISTE, JUD.DAMBOVITA,ROMANIA, Postal Code 130 017
IBAN ACCOUNT: RO96BRDE160SV03101541600 – BRD TARGOVISTE
J/15/1536/18.12.1991; C.U.Î.: RO 898859
tel / fax : 0245-222062 ; 0731-346738
e-mail :star_srl@yahoo.com ; office@star-constructii.ro

  S.C. STAR S&R S.R.L. este persoană juridică română, cu capital 100% privat, ce are ca formă de organizare “Societate cu Răspundere Limitată”, desfăşurându-şi activitatea în conformitate cu prevederile legale în vigoare ale statului roman.
  S.C. STAR S&R S.R.L. este infiintata in anul 1991,iar durata de funcţionare a societăţii este nelimitată.
  S.C. STAR S&R S.R.L. este inregistrata cu sediul social în localitatea Răzvad, str. Cărămidari Lot 1 (Magrini), Judetul Dâmboviţa, înmatriculată în Registrul Comerţului cu nr. J15/1536/1991, având CUÎ :RO 898859 şi cu un capital social de 50.000 mii ron, cu un numar mediu lunar de mai putin de 50 de angajati, este reprezentată de Doamna Jurist Duta Raluca, în calitate de Administrator, si de Domnul Ing. Ec. Stanescu Iulian, in calitate de Manager Coordonator Tehnic contractual.
Coordonatele societăţii:
  - sediul social:
  -Localitatea Razvad, Strada Caramidari Lot 1 (Magrini), jud. Dâmboviţa;
  - sediul operaţional:
-Localitatea Targoviste,Strada Gimnaziului,nr.21,Judetul Dambovita- Centru Comercial Show Room ,si Spatii comerciale de prezentare si vanzare;
  - puncte de lucru:
-Localitatea Comişani ,Strada Helesteelor nr.2,Judetul Dambovita–Punct turistic si de alimentatie publica;
-Localitatea Răzvad, Strada Caramidari (Magrini), jud. Dâmboviţa-spatii de productie si depozitare;
  De la infiintarea S.C. STAR S&R S.R.L si pana in prezent, au fost promovate si perfectionate urmatoarele domenii de activitate:
I. PROIECTARE SI EXECUTIE CONSTRUCŢII CIVILE SI INDUSTRIALE
  In portofoliul S.C. STAR S&R S.R.L. figureaza lucrari de constructii si instalatii noi,lucrari de reparaţii curente şi capitale, modernizări constructii existente si extinderi de constructii;
  In categoria - executie lucrari la constructii si instalatii,echipele de lucru complexe si calificate , executa lucrari de :
- zidarie,dulgherie,fasonare si armare cu otel beton,compartimantari si placari de rigips,OSB,altele;
- finisaje la interior şi exterior,prin aplicare de glet,tinci,tencuieli fine sau brute,vopsitorii,aplicare gresie,faianta,parchet;
-sarpante din lemn si metal,invelitori din tabla de orice fel,invelitori ceramice,sau din profile bituminoase;
-izolatii termo si hidro la fundatii,la pereti ,la plafoane sau la poduri;
- instalaţii de interior , sanitare, termice, electrice;
-retele exterioare apa/canal,termice;
-confectii metalice de orice fel-constructii metlice,scari acces,grilaje,panouri de gard,porti,balcoane,obiecte atrizanale ,si/sau la comanda.
  S.C. STAR S&R S.R.L. este autorizata sa produca solutie Ignifuga Flamstop 1 si sa execute lucrari de ignifugare, pentru tratarea elementelor din lemn la constructii(structiri din lemn, mobilier, sarpante poduri, alte elemente din lemn);
-Executa lucrari pentru instalarea si punerea in functiune a sistemelor conventionale(montaj centrale termice,instalatii termice, prin pardoseala,sau aparente) precum si neconventionale pentru instalatii prepararea apei calde menajere si pentru aport la incalzirea termica, cu surse regenerabile (surse electrice, solare, geotermale, altele.)
-Executa lucrări de reamenajare drumuri si terasamente, consolidari maluri, sarpante şi învelitori,hidroizolatii.
-Acorda consultanta tehnica si financiara in elaborarea proiectelor pentru obtinerea de fonduri europene,pentru beneficiari publici si private.
II. IMOBILIARE
  S.C. STAR S&R S.R.L. promoveaza si executa constructii realizate in sistem AMVIC,sistemul german pentru case bine termoizolate,constructii din lemn model Canadian(case ieftine),constructii realizate in sistem clasic,din BCA/caramida/beton,case eco realizate din baloti de paie,altele tipuri de constructii.
III. PRODUCTIE SI SERVICII
  In activitatea de productie si servicii, S.C. STAR S&R S.R.L.va ofera:
- este unic producator de solutie ignifuga de interior pentru tratarea lemnului“FLAMSTOP-1”.
-produce, construieste si proiectaza case pe structura de lemn tip Canadian ;
-produce mobilier din PAL pentru bucatarii ,si mobilier de gradina: bancute, jardiniere, foisoare, cabanute de vacante, panouri pentru garduri din lemn,pergole,cotete pentru caini,altele la comanda.
-executa la comanda orice constructii si confectii metalice , panouri pentru garduri, elemente prefabricate din fier forjat, ansmable si subansamble din structura metalica.
  S.C. STAR S&R S.R.L. este Autorizata/Atestata pentru executarea lucrarilor de ignifugare a materialelor lemnoase,la constructii,poduri lemn,mobilier lemn.
  S.C. STAR S&R S.R.L , executa lucrari de terasamente, sapatauri, amenajari teren, si inchiriaza utilaje pentru constructii si mijloace de transport, buldoexcavator, miniexcavator, cilindru vibrator compactor.
  Servicii de transport marfa cu autovehicole de tonaj mic <3 to,si transport de persoane ,cu auto vehicole 5-9 persoane.
  S.C. STAR S&R S.R.L executa lucrari topografice, cadastru, dezmembrarii, alipiri terenuri.
IV.IMPORT,DISTRIBUTIE SI COMERT:
  In prezent, S.C. STAR S&R S.R.L. acorda prioritate si activitatilor de import,distributie si comert ; In acest sens,a extins obiectul de activitate, in localitatea Targoviste,Strada Gimnaziului , nr.21, prin amenajarea unui Complex Comercial , cu depozite si spatii comerciale pentru comercializarea materialelor de constructii, instalatii si accesorii pentru instalatii;aici gasiti si CASA PILOT, din lemn -model Canadian, ce poate fi vizitata zilnic.
DEPOZITUL DE MATERIALE DE CONSTRUCTII SI INSTALATII DIN TARGOVISTE,STRADA GIMNAZIULUI NR.21, ASIGURA O GAMA VARIATA DE PRODUSE,DIN STOC SAU LA COMANDA:
  -Materiale din gama instalatiilor:
-calorifere din otel si accesorii,teava de cupru,robineti,fitinguri,obiecte sanitare,panouri radiante electrice,teava preizolata,cochilii,altele;
  -Materiale din gama constructiilor:
-distributie vopsele Deko-Policolor,vopsele lavabile si semilavabile de interior si exterior,adezivi,grunduri,vopsele pentru metale,termosistem complet pentru placarea fatadelor,lambriu din PVC si accesorii pentru placare/finisare fatade(american siding),usi MDF,mobilier din pal,etc.
  -Materiale din gama metalelor si neferoaselor:
-IMPORTATOR SI DISTRIBUITOR ELEMENTE DIN  FIER FORJAT ,plite din fonta, sobe, seminee, subansamble  din  fonta pentru mobilier de gradina/urban (bancute,mese), capace cu rame fonta pentru camine carosabile si necarosabile,profile metalice amprentate si neamprentate,tabla neagra,otel lat,teava patrata si rectangulara, alte accesorii.

Facilitati: produsele se pot livra la comanda,se asigura transportul gratuit, preturile se negociaza, si plata se poate face esalonat in rate.
Tel/fax: 0040-245-222062;0040-245-213976;
Administrator: 0731346738 ,
e-mail: star_srl@yahoo.com
Manager Coordonator: 0722243426
e-mail: stanescu_i@yahoo.come-mail: office: office@star-constructii.ro

SITE:
www.star-constructii.ro;
www.starconstructii.bizoo.ro;
www.vinuri-star.ro;
http://www.facebook.com/casedinlemn.fierforjat