Mansardari, ignifugari, izolari termice la constructii noi si
existente - o noua provocare pentru societatea noastra

Avem peste 15 ani experienta in producerea  substantelor ignifuge omologate pentru tratrarea lemnului,si in executia lucrarilor de  ignifugare a lemnului .
 
Criza imobiliara?.....o noua provocare pentru noi, in calitatea noastra de constructori:
 • de ce sa mai cauti casa mai spatioasa, daca ai deja una veche, care cu bani mai putini, iti poate asigura toate nevoile ?
 • marirea spatiilor utile, pentru locuit,la constructii existente sau noi,prin mansardarea podurilor existente;prin mansardare, noi va suplimentam  suprafata locativa utila, cu cel putin 30-40%, cu care ocazie va veti revizui implicit acoperisul si invelitoarea,veti beneficia de o buna izolatie trmica cu fibre de celuloza sau optional cu spuma poliuretanica sau vataminerala/polistiren, aplicate eficient cu utilaje moderne.
Pentru toate acestea ,experienta este atestata de autorizatiile si agrementele pe care le detinem,dar si portofoliul de lucrari.
 
 
 
 
 
 
PREZENTAREA  SOCIETĂŢII  S.C. STAR S&R S.R.L
 
S.C. STAR S&R S.R.L. este persoană juridică română, cu capital 100% privat, ce are ca formă de organizare “Societate cu Răspundere Limitată”, desfăşurându-şi activitatea în conformitate cu prevederile legale în vigoare ale statului roman. 
 
S.C. STAR S&R S.R.L. este  infiintata in anul 1991,iar  durata de funcţionare a societăţii este nelimitată.
 
Coordonatele societăţii:
sediul social:
 • Localitatea Razvad, Strada Caramidari Lot 1 (Magrini), jud. Dâmboviţa;
 • sediul operaţional:
 • Localitatea Targoviste,Strada Gimnaziului,nr.21,Judetul Dambovita- Centru Comercial Show Room ,si Spatii comerciale  de prezentare si  vanzare;
 • puncte de lucru: 
 • Localitatea Comişani ,Strada Helesteelor nr.2,Judetul Dambovita–Punct  turistic si de alimentatie publica;
 • Localitatea  Răzvad,  Strada Caramidari (Magrini), jud. Dâmboviţa-spatii de productie si depozitare;
 
De la infiintarea si pana in prezent ,S.C. STAR S&R S.R.L,  a mai promovat,perfectionat si dezvoltat urmatoarele domenii de activitate: 
 
I. PROIECTARE SI EXECUTIE CONSTRUCŢII CIVILE SI INDUSTRIALE 
In portofoliul  S.C. STAR S&R S.R.L. figureaza  lucrari de constructii si instalatii  noi,lucrari de reparaţii curente şi capitale, modernizări constructii existente si extinderi de constructii;
In categoria  - executie lucrari la constructii si instalatii,echipele  de lucru complexe  si calificate , executa lucrari de :
 • zidarie,dulgherie,fasonare si armare cu otel beton,compartimantari si placari de rigips,OSB,altele;
 • finisaje la interior şi exterior,prin aplicare de glet,tinci,tencuieli fine sau brute,vopsitorii,aplicare gresie,faianta,parchet;
 • sarpante din lemn si metal,invelitori din tabla de orice fel,invelitori ceramice,sau din profile bituminoase;
 • izolatii termo si hidro la fundatii,la pereti ,la plafoane sau la poduri;
 • instalaţii de interior , sanitare, termice, electrice; 
 • retele exterioare apa/canal,termice;
 • confectii metalice de orice fel-constructii metlice,scari acces,grilaje,panouri de gard,porti,balcoane,obiecte atrizanale ,si/sau  la comanda.
 
S.C. STAR S&R S.R.L. este autorizata sa produca  solutie Ignifuga Flamstop 1 si sa execute lucrari de ignifugare, pentru tratarea elementelor din lemn la constructii(structiri din lemn, mobilier, sarpante poduri, alte elemente din lemn);
 • Executa lucrari pentru instalarea si punerea in functiune a  sistemelor conventionale(montaj centrale termice,instalatii termice, prin pardoseala,sau aparente) precum si neconventionale pentru instalatii prepararea apei calde menajere si  pentru aport la  incalzirea termica, cu surse regenerabile (surse  electrice, solare, geotermale, altele.) 
 • Executa  lucrări de  reamenajare drumuri si terasamente, consolidari maluri, sarpante  şi învelitori,hidroizolatii. 
 • Acorda consultanta tehnica si financiara in elaborarea proiectelor pentru obtinerea de fonduri europene,pentru beneficiari  publici si private.
 
II. IMOBILIARE 
S.C. STAR S&R S.R.L. promoveaza si executa  constructii realizate   in sistem AMVIC,sistemul german pentru case  bine termoizolate,constructii din lemn model Canadian(case ieftine),constructii realizate in sistem clasic,din BCA/caramida/beton,case eco realizate din baloti de paie,altele tipuri de constructii.
 
III. PRODUCTIE  SI SERVICII
In activitatea de productie  si servicii, S.C. STAR S&R S.R.L.va ofera: 
 • este unic producator de solutie ignifuga de interior pentru tratarea lemnului“FLAMSTOP-1”. 
 • produce, construieste  si proiectaza case pe  structura de lemn tip Canadian ;
 • produce  mobilier  din PAL pentru bucatarii  ,si mobilier de gradina: bancute, jardiniere, foisoare, cabanute de vacante, panouri pentru garduri  din lemn,pergole,cotete pentru caini,altele la comanda.
 • executa la comanda orice  constructii si  confectii metalice , panouri pentru garduri, elemente prefabricate din fier forjat, ansmable si subansamble din structura metalica. 
 
S.C. STAR S&R S.R.L. este Autorizata/Atestata  pentru executarea lucrarilor de ignifugare a materialelor lemnoase,la constructii,poduri lemn,mobilier lemn.
S.C. STAR S&R S.R.L , executa lucrari  de terasamente, sapatauri, amenajari teren, si inchiriaza  utilaje pentru constructii  si mijloace de transport, buldoexcavator, miniexcavator, cilindru  vibrator compactor.
Servicii de transport  marfa  cu autovehicole de tonaj mic <3 to,si transport de persoane ,cu auto vehicole 5-9 persoane.
S.C. STAR S&R S.R.L executa lucrari topografice, cadastru, dezmembrarii, alipiri terenuri.
 
IV.IMPORT,DISTRIBUTIE SI COMERT:
 
In prezent, S.C. STAR S&R S.R.L. acorda prioritate si activitatilor  de import,distributie si comert ; In acest sens,a extins obiectul de activitate, in localitatea Targoviste,Strada Gimnaziului , nr.21, prin amenajarea  unui Complex Comercial , cu  depozite si spatii comerciale  pentru comercializarea materialelor  de constructii, instalatii si accesorii pentru instalatii;aici gasiti si CASA  PILOT, din lemn -model Canadian, ce poate fi vizitata zilnic.
 
DEPOZITUL DE MATERIALE DE CONSTRUCTII SI INSTALATII  DIN TARGOVISTE,STRADA GIMNAZIULUI  NR.21, ASIGURA O GAMA VARIATA DE PRODUSE,DIN  STOC  SAU  LA  COMANDA:
 • Materiale din gama instalatiilor:
 • calorifere din otel si accesorii,teava de cupru,robineti,fitinguri,obiecte sanitare,panouri radiante electrice,teava preizolata,cochilii,altele;
 • Materiale din gama constructiilor:
 • distributie vopsele Deko-Policolor,vopsele lavabile si semilavabile de interior si exterior,adezivi,grunduri,vopsele pentru metale,termosistem complet pentru placarea fatadelor,lambriu  din PVC si accesorii pentru placare/finisare  fatade(american siding),usi MDF,mobilier din pal,etc.
 • Materiale din gama metalelor si neferoaselor:
 • IMPORTATOR SI DISTRIBUITOR ELEMENTE DIN  FIER FORJAT ,plite din fonta, sobe, seminee, subansamble  din  fonta pentru mobilier de gradina/urban (bancute,mese), capace cu rame fonta pentru camine carosabile si necarosabile,profile metalice amprentate si neamprentate,tabla neagra,otel lat,teava  patrata si rectangulara, alte accesorii.
 
Facilitati: produsele se pot livra la comanda,se asigura transportul gratuit, preturile se negociaza, si plata se poate face esalonat in rate.
Tel/fax: 0040-245-222062;0040-245-213976;
Administrator: 0731346738 ,
e-mail: star_srl@yahoo.com
Manager Coordonator: 0722243426