Bine ati venit!

Societatea STAR S&R SRL a fost infiintata in anul 1991 si are un capital social de 50.000 Ron.

Din anul 1991 si pana in anul 2004 ,pe langa activitatile principale ,societatea s-a organizat construindu-si o baza de productie proprie, avand ca activitate de baza productia articolelor de tamplarie, mobilier din lemn, mobilier de gradina.

In acest context, in aceasta perioada s-au incheiat si finalizat cu succes o serie de contracte de furnizare la beneficiari privati , autoritati publice locale, la obiective socio-culturale, scoli, gradinite, camine de batrani, primarii,si alte obiective.

In paralel cu aceasta activitate , societatea s-a autorizat din anul 1994 in domeniul ignifugarii de materiale combustibile, mentinand activ acest domeniu de activitate prin derularea de contracte cu institutii publice si private din judetul Dambovita si din tara, autorizandu-se si ca producator de solutie ignifufa de interior omologata- Flamstop-1.

In anul 2002, S.C. STAR S&R S.R.L. a cumparat in localitatea Comisani un teren si imobil destinat activitatii de pescuit sportiv.
Cu aceasta ocazie, s-a dezvoltat activitatea de alimentatie publica si agrement alaturi de cele doua lacuri populate cu peste pentru pescuit sportiv,in suprafata de 22 hectare ,si Cabana "LA CASA VERDE" care este situata pe o insula in mijlocul unuia dintre lacuri,obiectivul devenind astfel o oaza de liniste si relaxare ,intro zona ecologica ;cabana este clasificata de Ministerul Turismului cu 3 stele, avand o capacitate de cazare 25 locuri,si restaurant (cu bucatarie si bar) capacitate 55 locuri.
Terasa amenajata pe malul lacului cu o capacitate de 150 locuri, in proprietatea SC STAR S&R a raspuns necesitatii momentului de acoperire a potentialului turistic al zonei.

O alta prioritate a fost prestarea de activităti in executia de construcţii şi instalaţii cu preponderenţă, în funcţie de nevoile pieţii.

În urma participării la numeroase licitaţii publice, SC STAR S&R SRL a obţinut credibilitatea pe plan local în prestarea unor activităţi în domeniul construcţiilor şi instalaţiilor la instituţii de interes public, precum si la persoane juridice din sistemul privat si persoane fizice.
Astfel, în perioada 2000 – 2012, societatea a prestat lucrări de construcţii şi instalaţii si furnizare dotari –de mobilier din lemn , creindu-si un portofoliu considerabil de clienti.

In anii 2005-2010, in urma unei prospectiuni a pietei, SC STAR S&R SRL s-a orientat catre activitatea de prestari de servicii de proiectare si consultanta de specialitate in vederea atragerii si implementarii de fonduri europene.

In acest domeniu societatea a implementat si are in derulare peste 15 contracte de proiectare si consultanta cu instituitii publice (comune din judetul Dambovita si alte judete din tara) si beneficiari privati din tara pentru implemetarea unor proiecte prin programele de finantare active : FEADR prin Masurile 123, 121, 322, 312 in domenii de perspectiva pentru dezvoltarea societatii romanesti, respectiv : dezvoltarea infrastructurii, si in mod special modernizare si extindere apa, canal, gaze, drumuri precum si ferme zootehnice, pensiuni turistice, infiintare de culturi , achizitii utilaje agricole, si alte obiective de interes national si european.

In domeniul imobiliar, incepand cu anul 2009 a inceput promovarea cartierului residential “Cornisa Ialomitei”.
Amplasamentul cartierului rezidential se afla in jud. Dambovita, Strada Caramidari-primul inel de Centura al Targovistei, in zona de NV a orasului Targoviste si se intinde pe o suprafata de 3827,61 mp, parcelat pentru zece unitati cu destinatia de locuinte.
Locatia este unica prin amplasament, este situata intr-o zona in plina urbanizare si modernizare, pe care sunt construite in diferite stadia fizice de excutie zece vile cu parter, etaj si pod cu posibilitate de mansardare, cu suprafete desfasurate construite cuprinse intre 143,7 mp si 253 mp si 300-400 mp teren aferent.
Fiecare vila are cate doua balcoane mari, curte (terasa exterioara amenajata), spatiu amenajat pentru parcare.

De asemenea, tot in domeniul imobiliar, in urma unui schimb de experienta efectuat in anul 2010 in Canada , societatea a dezvoltat in propriul atelier de prelucrarea lemnului activitatii de productie si servicii prin dezvoltarea sectorului de proiectare si executie case din lemn, de tip canadian,si mobilier de gradina.

Asa cum se poate observa, de mai multi ani si in Europa Ocidentala casele din lemn sunt printre cele mai cerute produse la ultimele targuri si expozitii imobiliare, de aceea incepand cu luna ianuarie 2011 SC STAR S&R SRL, pe baza experientei in constructii civile si industriale acumulate in cei 20 ani de activitate, promoveaza ,proiecteaza si executa Case cu structura de lemn din panouri prefabricate tip sandwich-de tip canadian.